2013. augusztus 30., péntek

Csupa nő kiállítás 2013. szeptember 5-8.

Meghívást kaptuk néhány bloggerinával közösen a Csupa nő kiállításra, ami a jövő hétvégén lesz a Hungexpo területén. Főzni fogunk, jó tanácsokkal látjuk el a minket meglátogatókat, és reményeink szerint jó hangulatú beszélgetéseket is fogunk folytatni a nézőkkel.



Íme a rendezvény hivatalos leírása:
A Csupa Nő vásár minden olyan kérdésre választ ad, ami a mai, modern nőket foglalkoztatja! Megújulás, gasztronómia, egészség, legfrissebb lakberendezési trendek, család, ezotéria, személyes beszélgetések a női lélek titkairól, előadások, tréningek, coaching, főzőbemutatók, valamint rengeteg szolgáltatás és termék várja a látogatókat. Csatlakozz a vásár forgatagához és újulj meg minden téren! Hozd el a párod és a gyerekeket is, akikre az ország egyik legszórakoztatóbb pasi- és gyerekmegőrzője vár!
A vásár házigazdái szakmai szakértőink és a TV2 ismert sztárjai:
McMenemy Márk, Sütő Enikő, Lakatos Márk, Andor Éva, Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina, Joshi Bharat, Tatár Csilla, Várkonyi Andrea és Papp Gergő
Bővebben a rendezvényről:
A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Számukra, nekik szervezünk Európában egyedülálló kiállítást és vásárt. A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás 2013. szeptember 5. és 8. között új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira si­keres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, mely jár nekik.
Hat fontos témát járunk körül: életstí­lus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és ezotéria.
Innovatív rendezvény, mert nem egy ki­állításról és nem egy vásárról beszélünk. A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket kínálunk a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kap­csán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban. A 4 napos rendezvényre, mely minden bizonnyal az év egyik legmeghatározóbb eseménye lesz, több mint 30 ezer látogatót várunk.
Az esemény a család minden tagjának szól. Gyermekek és urak számára is tökéletes szórakozást biztosítunk, így míg a család hölgytagja szépül, feltöltődik és pihen, addig ők játszóházban vagy teszt­vezetésen mulathatják az időt.
4 nap, 10 ezer négyzetméter, több mint 30 ezer látogató, 7 fő téma, közel 50 millió forint értékű médiakampány. Ezek a számok jellemzik a TV2, a Hungexpo és a HG Media új, nagyszabású kiállítását és vásárát, amit 2013. szeptember 5. és 8. között rendeznek a Hungexpo területén. A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! elnevezésű tematikus programsorozat célja, hogy mindazt a figyelmet és törődést elérhetővé tegye a hölgyek számára, amely segítséget nyújt úrrá lenni a mindennapok nehézségein. A családok felhőtlen szórakozását pasi- és gyermekmegőrző is garantálja.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése