2013. november 10., vasárnap

A kreativitás a szabadság illata

A címben jelzett gondolat Osho-tól, az indiai vallási vezetőtől származik, és mélyen egyetértek vele. De hasonlóan gondolkodhatnak a szigetmonostori Rosinante Fogadó vezetői is, akik megálmodták azt a kreatív programot, amit a mai napon volt alkalmam tesztelni annak indulása előtt.
A Rosinantéval régi, kiegyensúlyozott, baráti kapcsolatot ápolok attól a naptól kezdve, hogy először jártam náluk. Azóta sokszor megfordultam ott, ültünk már meg családi ünnepeket, jártunk karácsonyi vásáron, és most itt van ez a kreatív műhely hétvége. 
Aki ismer, tudja, hogy nincs az a pénz, amiért olyasmit ajánlanék, aminek a minőségéről nem vagyok ezer százalékig meggyőződve. Aki nem ismer, az remélem, elhiszi ezt. Most szívből ajánlom mindenkinek ezt a programot, aki szeretne a családjával, esetleg a barátnőjével eltölteni egy alkotó, kikapcsolódós hétvégét, ahol kézügyességét kipróbálhatja, ahol kreatív alkotóerejét kiélheti. Alkalmas ez a hétvége családoknak is nagyobbacska gyerekkel, de baráti körök tagjai számára is, akik szeretnének kiszakadni a mindennapok monotonitásából. A Rosinantében egészen biztos, hogy meghitt családi hangulattal, remek ételekkel, jó kávéval, figyelmes kiszolgálással várják, ezt fejelik meg most egy lehetőséggel, aminek keretében két napig műhely hangulatban lehet alkotni, szalvétagyűrűt, mécsestartót, koszorút készíteni. A program részleteit itt lehet olvasni, az én teszt napomról pedig meséljen ez a fotó.
Karácsony előtt két alkalommal tartják meg a kreatív műhely programot, de tervezik már a januári folytatást is.
Mi kéznek, szemnek és szájnak ingere...


Noémi így ír a vasárnapról.


2 megjegyzés:

  1. érdekes és színvonalas programot találtál , jól megjegyzem magamnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cilu, szívből ajánlom, a Rosinante nagyon tetszene neked is, tudom.

      Törlés