tag:blogger.com,1999:blog-1638005762967772933.post8791367260496483213..comments2024-03-25T22:02:08.215+01:00Comments on Ahogy eszik, úgy puffad: PalóclevesÉvahttp://www.blogger.com/profile/01793431012255913195noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1638005762967772933.post-72391054907522200272014-06-18T16:36:06.076+02:002014-06-18T16:36:06.076+02:00Én eddig meg csakúgy tudtam, na most majd megcsiná...Én eddig meg csakúgy tudtam, na most majd megcsinálom a te verzióddal is, mert marhanagykedvenc nálunk:-)))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1638005762967772933.post-66405332911156696402014-06-18T15:47:14.012+02:002014-06-18T15:47:14.012+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Évahttps://www.blogger.com/profile/01793431012255913195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1638005762967772933.post-81627299423948297632014-06-18T15:45:12.804+02:002014-06-18T15:45:12.804+02:00Érdekes, én nem is hallottam róla, hogy külön is l...Érdekes, én nem is hallottam róla, hogy külön is lehet készíteni az egyes részeket.Évahttps://www.blogger.com/profile/01793431012255913195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1638005762967772933.post-5146264489889161382014-06-18T15:18:13.649+02:002014-06-18T15:18:13.649+02:00Régebben én is mindent külön-külön főztem, és mind...Régebben én is mindent külön-külön főztem, és mindenből annyit adtam a pörkölthöz amennyit gondoltam, de mostanság így készítem és 2 edénnyel kevesebbet kell mosogatni. ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1638005762967772933.post-28323042710632194602014-06-15T13:45:35.381+02:002014-06-15T13:45:35.381+02:00Érdekes, nem így főzöm, a sűrítést kivéve azért ma...Érdekes, nem így főzöm, a sűrítést kivéve azért majdnem ugyanaz.<br />Ugyanis én mindent külön készítek el, először egy jó sűrű szaftú pörköltöt, mindennel ami csak kell bele, mellette külön fazékban a krumplit, épp csak annyi sós vízben amennyi ellepi, ha puha félreteszem levével együtt, a zöldbabot szintén annyi vízzel ami ellepi, jó fokhagymásan, kaprosan, borsosan, csak roppanósra, szintén félre lével együtt. <br />Amikor a pöri kész mindent hozzáöntök, elkeverem, egyet rottyantok és kész. <br />Nem sűrítem semmivel, mert elég sűrű a hozzávalókkal és mindenki tálaláskor saját maga tejfölözi.<br />Ez az én verzióm.<br />Egyébként annyira szeretjük, hogy télen-nyáron rendszeresen készítem, bár télen a fagyasztott zöldbabbal fele annyira sem az igazi, mint ilyenkor a frissel.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com